Научете како да го поставите вашиот бизнис онлајн?

Ако вашиот бизнис е физичка локација без присуство на интернет, вашиот прв чекор е да создадете таква за да можете да продолжите да се поврзувате со клиентите. За да го вклучите вашиот бизнис онлајн, составивме водич чекор-по-чекор.